Forum o dobrym jedzeniu i równie dobrych kawałach
Nie jesteś zalogowany.
3-4 jajka
2 duże, mięsiste pomidory szczypta soli i pieprzu tłuszcz do smażenia
Jajka przed rozbiciem umyć pod bieżącą wodą. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić w drobną kostkę. Jajka roztrzepać widelcem w misce i wylać na patelnię na rozgrzany tłuszcz. Smażyć pół minuty i wrzucić pomidory. Dusić kilka minut, aż pomidory zmiękną. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
| » Lech, czyli pytanie tygodnia Lech wygrał w Dnipropetrowsku. Byłem, widziałem i przeżywałem, ale rodzi się pytanie, czy to wymiar siły Lecha, czy słabości czwartej siły na Ukrainie? Ostateczną odpowiedź poznamy w czwartek (transmisja w Polsacie od godziny 20.15). Trener Dnipro Wołodymyr Bezsonow jest pewny ogrania Lecha. Nawet Franz Smuda tak się nie wypowiada... | » Ucieczka Wisły z bloku wschodniego Wisła Kraków - potentat na krajowym rynku piłkarskim - wyrwała się z bloku wschodniego i zatrudniła fachowców z Zachodu, a dokładniej z kraju wicemistrza świata - Holandii. Dyrektor sportowy Stan Valckx i trenera Robert Maaskant mają zdobyć mistrzostwo Polski i awansować do Ligi Mistrzów. - Wierzę, że to początek budowy wielkiej Wisły - nie kryje prezes klubu Bogdan Basałaj. |