Jedzenie

Forum o dobrym jedzeniu i równie dobrych kawałach

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-07-19 13:48:36

yusef
Member

Dance jokes

Q. What do you call a one legged

linedancer?
A. Eileen (I Lean)

Stopka forum

Powered by PunBB | Site Map
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

gliwice mieszkania Wypożyczalnia Narzędzi Zielona Herbata egzotyczne podróże Nauka jazdy Legionowo Kancelaria adwokacka Poznań Producent pościeli
» Kryzys i fason
Jestem ciągle w Belgii. Wybory odbyły się tu 13 czerwca, ale nowego rządu jak nie było, tak nie ma. Negocjacje przeciągają się. Wczoraj Elio Di Rupo, polityk, któremu powierzono misję sformowania rządu, udał się był do króla. Rano jeszcze spekulowano, że albo po to, żeby - w obliczu nieprzekraczalnych jak dotąd trudności - zrezygnować z misji, albo też po to, aby prosić głowę państwa o dodatkowy czas na negocjacje. Wieczorem okazało się, że król zgodził się na przedłużenie misji Di Rupo.
» ABC Laty, czyli o Smudzie, Engelu i Majewskim
Wobec kilkunastu kamer telewizyjnych i kilkudziesięciu dziennikarzy Grzegorz Lato powiedział efektowne zdanie: "Jeśli chodzi o reprezentację, to mam plan A, plan B i plan C. Wszystkie łączy jedno - każdy z tych planów to jedno nazwisko: Franciszka Smudy". Muszę powiedzieć, że prezes PZPN zaimponował mi tą deklaracją. Żadnych "ale", "poczekajmy", "ocenimy", "pomyślimy"...